Login not working

Topics: Developer Forum
Jul 13, 2012 at 5:47 PM

Hello,

I've installed the LCSK with Nuget in a new project MVC3 with .NET 4.0, i read all the info needed ( i suppose), and configured the database and created the user to test it.

 

when i launch my project, livechat is offline but working for the client, when i try to access http://site/chat i'm prompted for credentials, so i test demo and pass but i'm redirected to a blank page.

 

does anybody help me with what am i missing.

 

Best Regards,

Ricardo Fernandes 

Coordinator
Jul 15, 2012 at 1:07 AM
Edited Jul 15, 2012 at 1:09 AM

Hi Ricardo,

Make sure you have the right name/password as you insert it in your database. The redirection to "nothing" is because of an invalid username/password.

Put a breakpoint on the line 132 of the Controllers/ChatController.cs file, and see if it return an empty operator on line 138:

var op = repo.GetOperator(val[0], val[1]);

if op is null, that mean you does not have the right name/password.

Also, you might want to make sure your SQL connection string is properly set on your config file. You might want to enter into the repo.GetOperator method and see if it can connect to your SQL database.

Hope that help, let me know if you still have difficulties.

Dominic

Jul 16, 2012 at 11:20 PM

Hi Dominic,

 

Strange... I've removed LCSK than installed it again.

I'd reset the password of the user and it's working now.

 

Thanks for pointing me the right direction.

 

Best Regards,

Ricardo Fernandes